Om Jagtkataloget

Fra jæger til jæger

Jagtkataloget.dk ejes og udgives af nordjyske VisitNature. Vi er selv aktive udemennesker - og firmaets stifter har haft jagttegn i snart 40 år.

For os handler jagt ikke kun om at jage, men også om viden, forståelse og respekt for naturen og vildtet. Vi har tilbragt tusinder af timer derude - og ved at godt grej og beklædning bidrager til gode jagt- og naturoplevelser.
I Jagtkataloget gør vi os umage for at finde dit jagt- og friluftsudstyr til den bedste pris!
Knæk og bræk!

Marianne Riis Lisborg

Marianne Riis Lisborg, katalog-ansvarlig.

Sådan fungerer Jagtkataloget!

Få overblik over priser og tilbud

1. Find og vælg den ønskede vare

Sikker handel

2. Du viderestilles direkte til en godkendt og sikker dansk butik

Garanti og bytteret efter købeloven*

3. Foretag i ro og mag dit køb i butikken

*Når du handler i en fysisk butik, er det op til sælgeren, om han vil tilbyde returret. Ved NETHANDEL derimod har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret!

Garanti/reklamation

Jagtkataloget.dk er ikke selv lagerførende, men fungerer udelukkende som et varekatalog med varer, priser og tilbud fra katalogets annoncører.
Vi indhenter og opdaterer automatisk priser og tilbud fra alle de butikker/partnere, der har indgået et samarbejde med os. Jagtkataloget.dk har ingen garanti eller ansvar for priser, varekøb ell. udsolgte varer da vi alene formidler produkter/varer for butikkerne. Al reklamation skal derfor ske direkte til den butik, hvor varen er købt.
Vi samarbejder med danske butikker, hvor du som forbruger er beskyttet af købeloven, så du trygt kan handle.