Data- og privatlivspolitik

Databehandling og privatlivspolitik på Jagtkataloget.dk

Jagtkataloget.dk er en del af VisitNature, CVR 30300734. Nedenstående privatlivspolitik gælder for Jagtkataloget.dk.
Vi har opdateret vores persondata-politik i relation til den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) gældende for EU.
Det betyder for dig at du altid kan bede om at få oplyst hvilke data vi har gemt på dig, få dem udleveret eller slettet. Bemærk, vi gemmer ingen personlige læserdata med navn og mailadresse medmindre vi aktivt kontaktes.

Privatpolitik – data

På Jagtkataloget.dk indsamles ikke personfølsomme oplysninger fra læserne eller personlige læserdata med navn og mailadresse medmindre vi aktivt kontaktes. Af samme grund har vi deaktiveret muligheden for at kommentere de enkelte indlæg. Sender du en mail til os vil din emailadresse ikke blive arkiveret, men selvfølgelig optræde i vores interne mailboks i en periode indtil den bliver slettet ved almindelig oprydning og afsluttet korrespondance. Der er således ingen navn- og kontaktoplysninger, der fra vores hånd bliver videregivet, solgt eller udlejet til 3. part.
Bemærk, at varekøb ikke foretages her fra Jagtkataloget, men hos den butik/annoncør som du viderestilles til, hvis du ønsker at købe eller læse mere om produktet. Derfor er det den pågældende butik og ikke Jagtkataloget, der skal bruge kundeoplysninger, leveringsadresse m.v. 

Kundekontakter – B2B.

Når kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser i øvrigt, aktivt kontakter os med anmodning om annoncering, artikler m.m., så gemmer vi naturligvis relevante kontaktoplysninger. Disse oplysninger gemmes på en sikker computer på vores firmaadresse, så vi derved har mulighed for at kontakte samarbejdspartnere, fakturere m.m. Oplysningerne holdes internt og videregives ikke til 3. part. Ophører kundeforholdet slettes kontaktoplysninger indenfor 24 måneder.

Du har ret til at få indsigt i hvilke data vi evt. har gemt og registreret om dig. 

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og bede os slette oplysninger. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sikker side; https://
Bemærk hængelåsen øverst til venstre i adressebaren! Det er fordi siden er tilknyttet et sikkerhedscertifikat og tilbyder en sikker forbindelse. Https (fremfor http) bruger kryptering til at forhindre uvedkommende i at stjæle data når du sender noget til os og forhindre de såkaldte “man in the middle”-angreb. Et generelt godt råd er altid at kigge efter hængelåsen inden du sender data fra en side – eller køber på en webbutik.

Jagtkataloget.dk er en del af VisitNature-huset. Besøg os på VisitNature.com.

Telefon

+ (45) 40 77 72 10

E-mail

info@jagtkataloget.dk

Adresse

Jagtkataloget c/o VisitNature, Bygholmvej 71, DK-7742 Vesløs

Via LinkedIn

VisitNature på LinkedIn

Om Jagtkataloget

Garanti/reklamation

Jagtkataloget.dk er ikke selv lagerførende, men fungerer udelukkende som et varekatalog med varer, priser og tilbud fra katalogets annoncører.
Vi indhenter og opdaterer automatisk priser og tilbud fra alle de butikker/partnere, der har indgået et samarbejde med os. Jagtkataloget.dk har ingen garanti eller ansvar for priser, varekøb ell. udsolgte varer da vi alene formidler produkter/varer for butikkerne. Al reklamation skal derfor ske direkte til den butik, hvor varen er købt.
Vi samarbejder med danske butikker, hvor du som forbruger er beskyttet af købeloven, så du trygt kan handle.