Jagt & udeliv

Jagtkataloget giver dig aktuelle priser og tilbud fra en lang række danske jagt- og friluftslivbutikker.

Jagtkataloget 2024

Jagtkataloget.dk samarbejder med en lang række danske jagt- og outdoor-butikker. Vi indlæser automatisk varer og tilbud direkte til kataloget, der opdateres dagligt. Derved får du overblikket ét sted!

Jagtkataloget.dk ejes og udgives af medievirksomheden VisitNature, der er udsprunget af interesse for natur og friluftsliv. Vi er selv aktive udemennesker.

Grej og udstyr

1. Find og vælg det ønskede tilbud

Varer, priser og tilbud opdateres løbende i Jagtkataloget, der automatisk indhenter nye priser og tilbud fra annoncerende butikker. Derved får du et godt grundlag for at finde tilbud og varer til den rette pris.

2. Du viderestilles direkte til en dansk butik

Ved hvert produkt er der angivet en uforpligtende "TIL BUTIK"-knap, der linker dig direkte til mere info om varen i den pågældende butik. Du viderestilles kun til godkendte, danske butikker som vi i mange tilfælde selv har testet.

3. Foretag i ro og mag dit køb i butikken

Danske butikker med garanti efter købeloven! Vidste du, at når du handler i en fysisk butik, er det op til sælgeren, om der tilbydes returret? Ved NETHANDEL derimod har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret!

Bedre brugeroplevelse

"Vi ønsker at give vores brugere den bedst mulige brugeroplevelse og arbejder løbende på at forbedre og udvikle Jagtkataloget"

Marianne Riis

Katalog-redaktør

Bestil direkte fra kataloget!

Få overblik over priser og tilbud

1. Find og vælg den ønskede vare

Sikker handel

2. Du viderestilles direkte til en godkendt og sikker dansk butik

Garanti og bytteret efter købeloven*

3. Foretag i ro og mag dit køb i butikken

*Når du handler i en fysisk butik, er det op til sælgeren, om han vil tilbyde returret. Ved NETHANDEL derimod har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret!